Македонија

28 февруари, 2013

Пука Козметика повторно на МТВ Адриа

Македонското хип хоп дуо Пука Козметика и ниниот последен сингл „Она си го бара“ се најде во предлозите на музичката топ листа Домачица на МТВ Адриа. Покрај ова, на сајтот на музичката телевизија МТВ Адриа од 1-ви март ќе се најде и нивниот албум „Да ви го напука…пак“ за бесплатно преземање.

За сите кои сакаат да ги поддржат и да гласаат за нив тоа може да го сторат на следниве линкови:

http://mtv.rs/top-liste/domacica

http://www.mtv.si/lestvice/domacica

http://www.mtv.com.hr/top-liste/domacicaВрати се горе ↑