7 мај, 2013

Прв видео запис за Лориана Ме: Погледнете го „Money Mae“

Младата надежна пејачка Лориана Ме светот ја запозна со нејзиното гостување во синглот „Only You“ на Си Ло Грин, но сега е време да ја видиме во едно поинакво светло. Песната „Money Mae“ доби видео издание, кое воедно е и прв видео запис за пејачката, а се најде на нејзиното ЕП издание „Love Mae“.  Како тоа звучи и изгледа можете да видите горе.Врати се горе ↑