Промоции

22 април, 2015

Промоција на романот „Бездомникот со златен часовник“ од Верица Карафилоска

Романот кој е сведоштво за скршени животи, романот што го бележи патот кој човек го минува од кал до ветениот подем, и претставува крпа со која се брише лажниот сјај на богатството и  ги покажуваат нештата онакви какви што навистина се, утре во 19.00 часот официјално ќе биде промовиран на Булеварот на книгите.

Сите нешта имаат своја цена. Колку чини еден дом?

Зачекорете по Булеварот на книгите и дознајте колку гревови бездомникот со златен часовник е подготвен да плати?

Четврток, 23 април 2015, во 19.00 часот, во клуб „Матица“ (бул. „Климент Охридски“).

„Бездомникот со златен часовник“ ве повикува да му го подарите домот што толку долго го бара и посакува.

 Врати се горе ↑