Промоции

3 март, 2013

Промоција на дуетот на „Рафинерија“ и Сани

Дуото „Рафинерија“ и Сани Ве канат на промоција на дуетската песна и видео записот за истата. Песната насловена „Играј“ е дело на Борче Димитров, а аранжманот е на Иван Јованов. Видео записот го изработи „HD GAME продукција“ од Скопје во соработка со „ЕВ продукција“ од Охрид. Промоцијата ќе се одржи во ресторанот „Боними“ на ул. „Илинденска“ во среда, 6 март во 18 часот.

 Врати се горе ↑