За Вас

16 ноември, 2015

Пријавете се за влез „На иста адреса“!

„Продукцијата и целиот музичко-актерски тим бара ВЕДНАШ да се пријават тројца одлични изведувачи, пејачи, без разлика на пол, за влегување во шоуто ’На иста адреса’. Освен пејачки, кандидатите треба да поседуваат и шоу бизнис квалитети како би успеале од нив да направиме вистински ѕвезди. Пријавете се ВЕДНАШ и зграпчете ја шансата што ви се дава во овој момент“, соопштија од #НИА.

 Врати се горе ↑