За Вас

30 ноември, 2015

Пријавете се за учество во „Академија 2“ од шоуто „На иста адреса“!

Доколу знаете да пеете и сакате да станете ѕвезда, а сте на возраст од 18 до 35, пријавете се за учество во Академија 2! Пријавата за учество (апликација овде), испратете ја на [email protected] најдоцна до 15 декември 2015 година!
Врати се горе ↑