Аудио

19 декември, 2012

Преслушајте го новиот микстејп на Џоџо

Младата американска пејачка Џоџо (21) неодамна го најави новиот микстејп насловен „Agápē“ со сингловите „We Get By“ и „Andre“, a веќе од вчера на SoundCloud е достапен за и целиот микстејп кој содржи 13 нумери. Пејачката исто така веќе подолго време го подготвува и нејзиниот нов трети по ред студиски албум. Во продолжение преслушајте го „Agápē“.

 Врати се горе ↑