Аудио

28 август, 2013

Препорачуваме: Десет композиции за релаксација

Доколку сè уште Ве држи летната магија, ние ќе се потрудиме да Ви го збогатиме спектарот на звук како одлична завршница на летото. Во продолжение ви ги претставуваме најдобрите летни композиции за релаксација и разладување:

1. Daft Punk feat. Panda Bear – “Doin’ It Right”

2. Ciara – “Body Party”

3. Quadron – “Sea Salt”

4. Miguel – “Do You…”

5. Bibio – “You”

6. Washed Out – “Amor Vati”

7. Glass Candy – “The Possessed”

8. Kendrick Lamar – “Bitch, Don’t Kill My Vibe”

9. Disclosure featuring Ed Macfarlane – “Defeated No More”

10. Toro Y Moi – “Say That”

 Врати се горе ↑