Аудио 12376053_436596773205119_755565266624134388_n

19 јануари, 2016

„Правописецот“ продолжува со „Авантура“

Уште една од десетте песни што ќе се најдат на првенчето на Правописецот“ е темата насловена „Авантура“. И во оваа нумера како вокал повторно гостува Ана Цаневска, а аранжманот го направи Дарко Тасев. Како звучи сето тоа слушнете во продолжение.

 

Од авторскиот концепт албум „Атермора“, веќе имавте можност да ги слушнете воведната медодија „Дошло“, „Дали си ти“, „Каде, „Ајде научи“ и Роботам“.Врати се горе ↑