Аудио

29 декември, 2015

„Правописецот“ претстави уште една песна од новиот албум

Веќе имавте можност да ја слушнете воведната нумера и првата песна од претстојниот деби албум на „Правописецот“, псевдоним зад кој се крие името Дејан Илиев, а сега Ви ја претставуваме и втората песна од изданието „Атермора“, која го носи насловот „Каде“. Станува збор за уште една одлична композиција, каде што како вокал повторно гостува Емилија Славковска, а аранжманот го направи Дарко Тасев.

„Каде“ е една од десетте песни што ќе се најдат на првенчето „Атермора“, а како звучи сето тоа можете да слушнете во продолжение. Уживајте!

 

 Врати се горе ↑