Аудио

17 декември, 2016

„Правописецот“ и „Краст“ открија што „Трпи Трпе“

Нема пауза за „Правописецот“! Откако во март годинава го промовираше својот албум првенец „Атермора“, Дејан Илиев, или Дејан Правописец, повторно се враќа со нова песна, овој пат со вокална помош од колегата Златко Петровски, кој се крие зад псевдонимот „Краст“ (Qrast). Станува збор за темата насловена „Трпи Трпе“, чиј комплетен автор е самиот Илиев, а аранжманот го направи Дарко Тасев.

Што сè треба да трпи Трпе дознајте во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑