Аудио

21 декември, 2015

„Правописецот“ го најави своето првенче „Атермора“

Дејан Илиев е името кое се крие зад авторскиот псевдоним „Правописец“, чиј првенец ќе го носи насловот „Атермора“. Овој концепт албум содржи 10 композиции кои ќе бидат објавени во периодот што следи, а се негов авторски проект. Како најава за претстојното издание, во продолжение можете да ги слушнете воведната мелодија „Дошло“ и песната „Дали си ти“, каде што како вокал гостува Емилија Славковска. Уживајте!Врати се горе ↑