Аудио

30 мај, 2017

„Потполни странци“ е новата песна на Лидија Кочовска

Речиси цела година од објавувањето на баладата „Верувам“, Лидија Кочовска деновиве ја претстави својата нова песна насловена „Потполни странци“, за која повторно ги здружи силите со колегата Дамјан Лазаров, чиј потпис стои на музиката, текстот и аранжманот, а наскоро ќе биде претставено и видео на кое работи Ѓорѓи Крстевски.

Како звучат нејзините „Потполни странци“ можете да слушнете во продолжение. Уживајте!Врати се горе ↑