Македонија

25 март, 2013

Посетете ја страната на Conquering Lion

Деновиве започна да функционира официјалната веб-страна на тетовскиот даб/реге/хардкор состав Conquering Lion. Двата албума на групата – „I“(2009) и „Know Your Wisdom“ (2011) можат бесплатно да се преземат од новата веб-страна, која можете да ја посетите на www.conquering-lion.org.Врати се горе ↑