Видео

18 ноември, 2015

Погледнете како помина петатта гала #НИА

Конечно креативен ден. Натпреварувачите сериозно ги сфатиле своите задачи, погледнете како помина денот во вилата #НИА

 

Додека траат подготовките за следната гала вечер, погледнете ги настапите од петтата гала, кога беа помилувани сите 11 натпреварувачи. Уживајте!

 Врати се горе ↑