27 јуни, 2013

Погледнете ја „Бранка“ на Пеперминт

Пеперминт вчера го претстави новиот видео запис за темата „Бранка“, која се најде на нивниот актуелен албум „Ама ако“. Интересната приказна снимена во еден кадар под режисерската палка на Огнен Шапковски е уште еден доказ за креативноста и уникатноста на овој состав, а како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑