19 јуни, 2013

Погледнете го „Vocal“ од Пет Шоп Бојс

Британското дуо Пет Шоп Бојс на почетокот на месецов го претстави новиот сингл насловен „Vocal“, кој доаѓа од претстојното 12-то студиско издание „Electric“, закажано за 15-ти јули.  А сега овој сингл доби и свое видео издание во кој се искористени автентични снимнки од поранешни забави снимени на видео касети. Како изгледа сето тоа можете да видите горе.

 Врати се горе ↑