5 февруари, 2014

Погледнете го „To Love Somebody“ од Мајкл Бубле

Од новиот албум на Мајкл Бубле насловен „To Be Loved“ објавен на 23-ти април, пристигна уште една песна. Станува збор за преработката на хитот „To Love Somebody“ оригинално отпеана од едни од хероите на Бубле, легендарните Би Џиз. Ова издание беше најавено со првиот сингл „It’s a Beautiful Day“, која е една од четирите оригинални песни кои се најдоа на овој албум.

Како звучи големиот хит од Би Џиз во изведба на канадскиот пејач Мајкл Бубле, можете да слушнете и видите горе.Врати се горе ↑