24 ноември, 2012

Погледнете го спотот на Елитни Одреди и Дадо Полумента

Интересна соработка се роди помеѓу Реља и Веља, попознати како Елитни Одреди и популарниот пејач Дадо Полумента. Станува збор за песната „ Љубави моја“, која си доби и видео издание. Изработката е со висок квалитет, а записот го работеше проверена екипа на соработници со кои Полумента веќе подолго соработува.  Спотот е интересен затоа што е преполн со акција, а централната приказна е секако љубовта. Погледнете за што станува збор.

 Врати се горе ↑