29 ноември, 2012

Погледнете го „Scream & Shout“ на Бритни и Вил Ај Ем

Стигна и видео записот за заедничката песна на американските ѕвезди Бритни Спирс и Вил Ај Ем за нумерата „Scream & Shout“, кој вчера беше премиерно прикажан во шоуто „The X Factor“. Интересен футуристички видео запис, карактеристичен за пионерот Вил, кој е и еден од главните „виновници“ за овој тип на електро-поп музика. Погледнете за што се работи.

 Врати се горе ↑