Niki

13 јуни, 2014

Погледнете го „Pills N Potion“ од Ники Минаж

По кратка пауза, американската пејачка со потекло од Тридинад и Тобаго, Ники Минаж неодамна го објави својот нов сингл насловен „Pills N Potion“, со кој го најавува нејзиниот нов студиски албум „The Pink Print“.  Оваа песна деновиве доби и свој видео запис во кој се појавува и раперот Д Гејм, кој игра улога на нејзино момче. Видео записот го режираа Џофри Лилмон и Дајен Мартел, додека за 3Д ефектите биле задолжени Лазар и Реалексис. Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑