8 ноември, 2014

Погледнете го „Одох ја“ од Јелена Розга

Познатата хрватска пејачка Јелена Розга ја сними насловната тема за популарната серија „Кад пукло, да пукло“, а песната „Одох ја“ деновиве доби и официјален видео запис. Како автори на песната се потпишуваат Тончи Хуљиќ (музика), Вјекослава Хуљиќ (текст) и Федор Боиќ (аранжман), а екранизацијата, во која се појавуваат и актерите од серијата, е во режија на Горан Рукавина. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑