10 ноември, 2012

Погледнете го новото видео на Слаткар

На големиот концерт под мотото „Отварање“ на Слаткаристика кој беше одржан неодамна, на 2-ри ноември во салата „Борис Трајковски“ во Скопје, беа премиерно прикажани два неофицијални видео записи, од кои едниот за нумерата „За тебе“. Овој видео запис беше вчера објавен на официјалниот канал на Слаткаристика на YouTube, а сега можете да го видите и овде.Врати се горе ↑