15 декември, 2012

Погледнете го новиот спот на Владо Јаневски

Неодамна беше најавен и новиот спот на Владо Јаневски за песната „Булки“ кој го снимаше заедно со Томато Продукција. Во видео записот за оваа одлична балада се појавува и синот на познатата водителка Лила Стојановска, па во продолжение погледнете една убава љубовна приказна, како што беше и онаа за „Некогаш и негде“.Врати се горе ↑