26 декември, 2012

Погледнете го новиот спот на Анабела

Неодамна беше најавен видео записот за новиот хит на Анабела Буква во соработка со Мирко Гавриќ и Жиле, а истиот се снимаше пред десетина дена. Пред неколку дена видео записот ја доживеа и својата промоција, па во прилог погледнете го финалниот резултат од снимањето.Врати се горе ↑