26 ноември, 2012

Погледнете го „No Worries“ на Лил Вејн

Раперот Лил Вејн деновиве го објави новиот спот за нумерата „No Worries“ во соработка со Дитеил. Станува збор за интересен видео запис кој е во стилот на комедијата „The Hangover“, а овој пат она што се случува во Вегас, не останува таму туку станува видео запис. Погледнете како се забавува раперот во градот на гревовите, Лас Вегас.

 Врати се горе ↑