14 октомври, 2014

Погледнете го „Не сакам друг“ од Маја Вукичевиќ

Маја Вукичевиќ неодамна го промовираше видео записот за нејзината нова песна „Не сакам друг“, чиј автор е Александар Масевски. Видео записот го реализираше „3Д продукција“, во режија на Милчо Узунов. Снимањето се одвиваше на повеќе локации низ Скопје, а главната улога во оваа ретро модна приказна ја има познатиот модел Алек Наумовски. Како изгледа сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑