2 јануари, 2013

Погледнете го „Мир во светот“ на С.А.Р.С.

Видео записот за песната „Мир у свету“ на групата С.А.Р.С. беше премиерно прикажан на регионалниот музички канал MTV на последниот ден од минатата 2012 година, а сниман е на улиците на Белград и во познатата зграда BIGZ. Песната е во соработка со Дајлап Лама (Dialup Lama), член на бендот Болесна штенад. Оваа нумера воедно го најавува и новиот албум на бендот кој се подговува за на пролет. Погледнете го „Мир во светот“.Врати се горе ↑