27 јули, 2013

Погледнете го „Love Illumination“ од Франц Фердинанд

Шкотскиот инди рок состав Франц Фердинанд при крајот на месец јуни го најави своето враќање на музичката сцена, објавувајќи две нови теми од претстојниот четврт студиски албум „Right Thoughts, Right Words, Right Actions“закажан за 26-ти август. Едната од нив „Right Action“ е и првиот официјален сингл од ова издание (видео записот можете да го видите горе), а и втората „Love Illumination“ деновиве доби свој видео запис, кој можете да го видите во продолжение.

 Врати се горе ↑