29 октомври, 2014

Погледнете го „Kryptonite“ од Џејмс Артур и Рајмз

Победникот на британскиот „Х Фактор“ во 2012 година, Џејмс Артур неодамна ја претстави својата нова песна, која е соработка со продуцентот Рајмз (Rymez). Станува збор за темата насловена „Kryptonite“ , чија екранизација го прикажува процесот на снимање во студио. „Веќе подолго време сакав да соработувам со Џејмс бидејќи има уникатен вокал и стил“, изјавил Рајмз, а како звучи нивната соработка можете да слушнете и видите горе.Врати се горе ↑