13 март, 2013

Погледнете го „Kisses Down Low“ од Кели Роланд

За песната „Kisses Down Low“ која Кели Роланд ја претстави на почетокот на годинава, вчера беше претставен и видео запис. Нумерата која ќе се најде на нејзниот четврт по ред студиски албум „Year Of Tthe Woman“, закажан за годинава, ја продуцираше Мајк Вил Мејд Ит. Шарениот видео запис можете да го погледнете горе.Врати се горе ↑