12 ноември, 2014

Погледнете го „Кад се љубимо“ од „Фрајлите“

Српскиот квартетФрајле вчера го објави новиот видео запис за песната „Кад се љубимо“, која се најде на нивниот албум „А страна љубави“. Четирите вокали Марија, Наташа, Јелена и Невена, познати по своите внимателно подготвени настапи со атрактивни костими, новиот видео запис го снимија со Марчела Занки и Ирена Фабри, а за изгледот се погрижи волшебникот за шминка и фризура, Норберто Хорват. Како изгледа и звучи сето тоа можете да погледнете горе.Врати се горе ↑