21 февруари, 2013

Погледнете го „Кад бих ја“ на Дадо Глишиќ

По премиерата на видео записот за дуетот со Катарина Остојиќ Каја, нумерата „Бројиш до 100“, Дадо Глишиќ ја претставува екранизацијата и за песната „Кад бих ја“, чија музика заедно со Глишиќ ја потпишува Мирослав Јањанин, текстот е исто така на Јањанин, додека режијата и аранжманот се на самиот пејач.Врати се горе ↑