1 април, 2013

Погледнете го „Једна жена“ од Александра Ковач

Александра Ковач кон средината на минатиот месец ја претстави нејзината нова песна „Једна жена“, која е нејзино комплетно авторско дело, музичката продукција, миксот и мастерингот ги направи Роман Горшек, а гости на песната се и реномираните класични музичари, доцентот на Катедрата за гудачки инструменти на ФМУ Белград – виолончелистот Срѓан Сретеновиќ и првата виолина на Белградската филхармонија, Тијана Милошевиќ. 

Видео записот во режија на Димитрије Јоковиќ Џима можете да го погледнете горе.

Фото: Фејсбук профил на Александра КовачВрати се горе ↑