8 јуни, 2015

Погледнете го „Град на страв“ од „Токсиколози“ и диџеј Чваре

„Токсиколози“ заедно со диџеј Чваре пред неколку месеци како сингл ја издадоа песна „Град на страв, која сега доби и видео запис. Станува збор за „fan made“ видео направено од страна на Александар Ризински, во кое ги доловил стиховите од песната кои го отсликуваат животот и начинот на функционирање во Скопје, а како изгледа сето тоа можете да погледнете горе. Уживајте!Врати се горе ↑