2 јуни, 2013

Погледнете го „Ashtrays & Heartbreaks“ од Снуп и Мајли

Дуетот на Снуп Лајон и Мајли Сајруспесната „Ashtrays & Heartbreaks“ е првиот сингл од новиот албум на реинкарнираниот Снуп – „Reincarnated“, која ја претставија на почетокот на месец април. Деновиве оваа нумера доби и свое видео издание, во кое Снуп и Мајли се појавуваат како одрази на разни стаклени површини. Необичниот видео запис можете да го видите горе.

 Врати се горе ↑