4 март, 2013

Погледнете го „Apple Of My Eye“ од Биг Бои

Биг Бои сними видео запис за песната „Apple Of My Eye“, која е последен сингл од актуелниот албум „Vicious Lies and Dangerous Rumours“, објавен минатата година. Во видео записот за песната во која гостува Џејк Трот,  раперот се вози во камион во кој се подготвува храна, а како тоа изгледа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑