Свет

2 јануари, 2013

Погледнете ги настапите на Ни-Јо и Рита Ора

На новогодишната забава на MTV „Club New Year’s Eve 2013“ во Њујорк настапија во живо повеќе музички ѕвезди, меѓу кои Ни-Јо, Кеша и британската пејачка Рита Ора, како и Шон Кингстон и младиот надежен британски пејач Конор Мејнард. Ни-Јо ја изведе неговата химна, популарниот хит „Let Me Love You (Until You Learn To Love Yourself)“, а за оваа година вети дека во новиот материјал ќе преовладуваат сензуалните балади, за разлика од брзите денс хитови со кои беше актуелен годинава. Рита Ора настапи со „How We Dо“, а Кеша ја испеа „C’mon“. Во продолжение погледнете ги целосно настапите на Ни-Јо и Рита Ора, додека од настапот на Кеша има само триесетина секунди.

Ne-YoLet Me Love You 

 

Rita OraHow We Do

 

Kesha C’monВрати се горе ↑