Аудио

29 јули, 2019

„Пиколомини“ го објави ЕП-изданието „Светот е Мајкл Џексон“

„Светот е Мајкл Џексон“ е насловот на неодамна објавеното ЕП-издание на „Пиколомини“, на кое се сместени четири песни: „Светови“, „Странци“, „Златна вечност“ и „Harry аnd the Void“. Издавач на албумот е „Шарла“, а освен на Јутјуб, изданието е достапно за преслушување и бесплатно преземање на „бендкемп“.Врати се горе ↑