Аудио

5 септември, 2016

Петро и Таско дебитираат со „Ламбурџини“

Песната „Ламборџини“ е дебитансткото остварување на дуото Петро и Таско. Вистинските имиња на овие млади изведувачи се Мартин Петровски и Христијан Тасковски, на кои им помага Анреј Тракер, кој го направи нструменталот за песната. Видео визуализатор на подлогата за истата која дуото ја објави на Јутјуб е Гордан Божиновски.

Screenshot_36

Овие млади уметници подготвуваат и нови проекти, како и спотови за нивните песни кои ќе ги објават во скоро време. Дотогаш слушнете како звучи нивното „Ламборџини“!Врати се горе ↑