Македонија

5 јануари, 2013

Перо Пандилоски со нова песна во Новата година

Перо Пандилоски најавува нова песна. Станува збор за љубовна емотивна балада, чија музика и аранжман ги подготвува Даниел Јовески, додека текстот ќе го потпише Миодраг Врчаковски. Песната ќе биде балада бидејќи самиот Перо сакал да испее нешто емотивно во овој период, а треба да се појави во етер после празниците, па можно е истата да добие и свој видео запис.

Додека ја очекуваме новата песна, да се посетиме на „Твојот грев“.

 Врати се горе ↑