Промоции

24 јуни, 2013

Пеперминт ја промовираат „Бранка“

Од актуелниот албум „Ама ако“, кој го промовираа во февруари годинава, Пеперминт ќе го промовираат  видео записот за темата „Бранка“. Промоцијата е закажана за среда, 26-ти јуни, во ресторанот „Пелистер“ со почеток од 12 часот.

Албумот го најавија прво со „Riding My Harley In The Rain“, a потоа и со „Твоето куче“, а додека ја очекуваме „Бранка“, уживајте со интересниот видео запис за „Ако“.

 Врати се горе ↑