1 јули, 2016

„Пеперминт“ имаат „Супер ден“!

Популарната група „Пеперминт“ го претстави својот нов сингл и видео запис насловен „Супер ден“. Шареното видео е работено со „Мелем продукција“, Огнен Шапковски и Кристијан Теодоров, а како звучи и изгледа овој „Супер ден“ можете да погледнете горе. Уживајте!

суперденВрати се горе ↑