За Вас

17 јануари, 2019

Пејачите одговорија на предизвикот „Некогаш и сега“ – видете како изгледаа пред 10, 15, 20 години

Споредувањето на фотографии од некогаш и сега е доста интересно за сите, а особено за јавните личности, за кои понекогаш забораваме како изгледале кога се појавиле на сцената, но и кога сè уште биле анонимни. Деновиве на Инстаграм е мошне популарен овој предизвик, па сите што сакаат да учествуваат во него, објавуваат фотографии од некогаш и сега, користејќи ја ознаката #10yearschallenge.

На предизвикот не одолеаја ни нашите пејачи и нè почестија со фотографии од пред 10, 15 или 20 години… Александар Тарабунов, Влатко Лозаноски, Јован Јованов, Виктор Апостоловски се дел од познатите личности што одговорија на овој предизвик, а како изгледале тие некогаш и сега, погледнете во продолжение.

View this post on Instagram

#15yearschallenge yeaaah 🤟🤟🤟

A post shared by 𝐋𝐎𝐙𝐀𝐍𝐎 (@vlatkolozanoski) on

 Врати се горе ↑