9 ноември, 2012

Партибрејкерс објавија концертен спот

Легендарниот состав Партибрејкерс го објави видео записот за песната „Ноћас у граду“ кој е снимен за време на последниот настап во белградската спортска хала, а со сето тоа го најавуват концертот кој ќе се одржи на 29-ти ноември во Нови Сад по повод три децении постоење на бендот.

Погледнете го видео записот за оваа нумера и уживајте во нивната музика.Врати се горе ↑