Концерт

18 октомври, 2012

Панчо ќе пушта музика за гевгеличани

Оваа сабота гевгеличани ќе имаат можност да се забавуваат со музиката на  Дј Шорти П ака Панчо во  Некст Клуб, Принцес Казино Гевгелија.  Во петок во Некст клуб гостуваат Бани Мањани и Бајабо бенд, а во четврток, 18.10, сите присутни ќе ги забавува македонскиот Идол, Иван Раденов во придружба на неговиот брат Кико.  Сезоната за незаборавен ноќен живот до утринските часови е во тек.

Организаторите Ве повикуваат да дојдете во македонскиот Лас Вегас.Врати се горе ↑