24 јули, 2013

Панче Илиев со одлична преработка на „Shape Of My Heart“ од Стинг

Новиот македонски талент Панче Илиев направи преработка на познатата песна „Shape Of My Heart“ од Стинг. Тој само што заврши средно музичко образование во ДМУЦ „Сергеј Михајлов“ во Штип на оделот Пијано кај професорката Јасминка Бикова. Тој изучува музика од неговата осма година, па така и ќе продолжи. Аранжманот на оваа преработка го направи Илија Ќосевски, се снимаше во стиудиото MAGNUS во Штип – Микс и Мастеринг направено од Митко Јовановски – MAGNUS. За видеото се погрижи Japonec Pictures. Во одличната избедба можете да уживате горе!Врати се горе ↑