Резултати за "Кристина Арнаудова"

Познати деталите за јубилејниот „МАРС 2017“

октомври 27th, 2017

Јубилејното, 10. по ред издание на Македонскиот радиски фестивал – „МАРС 2017“ ќе се одржи на 14  ноември, вторник, 2017 година во МОБ – Скопје. КЦ  „Александар Македонски“ и годинава се јавува како организатор и [&hellipВрати се горе ↑