Видео

27 април, 2013

Ова е официјалното видео за евровизиската “Пред да се раздени”

Официјалното видео за нашата евровизиска песна Пред да се раздени“ или „If I Could Change The World“ во изведба на Есма Реџепова и Влатко Лозаноски Лозано ја имате во продолжение. Ги очекуваме Вашите коментари.Врати се горе ↑