Балкан

27 октомври, 2012

Ова е новата песна на Северина

Во најава уште еден хит. „Око за око, зуб за зуб, добродошао у клуб!“ пее Северина во нејзиниот најнов сингл „Добро дошао у клуб“ од истоимениот албум кој е најавен за почетокот на декември. Од српскиот „Курир“ го дознавме и текстот за оваа нумера кој го напиша самата Северина.

Песните за овој албум се изработени во студиото на Милош Богдановиќ и Филип Матетиќ во Белград, а тие двајца се и автори и продуценти на целиот проект. Покрај „Бред Пит“, „Града без људи“ и „Италијана“, на овој диск ќе се најдат уште осум потенцијални хитови, од кои три стари и шест нови нумери, од кои две се потпишани од Хати Мата Хари и Северина. Сите кои имаа прилика да го чујат овој албум изјавија дека овој албум е врв на нејзината кариера и ќе ги собори сите рекорди на слушаност.

„Добро дошао у клуб“ сè уште не е објавена, но во продолжение можете да го прочитате текстот кој го напиша самата Северина.

Dobro došao u klub“

Verovala sam u tvoju priču da si pravi,
da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi.
A bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati.
S drugim sve ću ti vratiti.

REFREN

Dobro došao u klub, sedi, udobno se smesti,
prevarenih ima svud, zar to nisu dobre vesti?!
Mene ti a tebe ja, ama svima to se desi.
Dobrodošao u klub, oko za oko, zub za zubВрати се горе ↑